Bruiloft videograaf

Op zoek naar een betaalbare videograaf voor je bruiloft? Dan ben je bij Dag vol geluk aan het juiste adres! Als freelance videograaf ben ik gespecialiseerd in het vastleggen van jullie allermooiste dag. Lees verder en ontdek wat ik voor jullie kan betekenen.

Videograaf bruiloft

Bruiloft videograaf

Dag vol geluk

Een bruiloft creëert positieve emoties. Als freelance bruiloft videograaf doe ik er alles aan al deze emoties vast te leggen en terug te laten komen in een mooie bruiloftvideo. Op deze manier kunnen jullie de mooiste dag altijd en overal herbeleven.


Op een cinematische manier wordt jullie persoonlijke verhaal verwerkt in een video van 4 tot 8 minuten. De geloftes, emoties en highlights laat ik terugkomen, zodat niets vergeten wordt.

Mijn verhaal

Ik ben Danny, een freelance bruiloft videograaf die niets mooier vindt dan het vastleggen van een persoonlijk verhaal van een verliefd stel. Met jaren ervaring met het filmen en editen van video’s op zak, richt ik mij sinds 2021 volledig op bruiloft videografie. Ieder verhaal is anders en dat is precies wat het vastleggen van bruiloften zo mooi maakt. Weten wat ik voor je kan betekenen? Neem dan contact met me op onderaan deze pagina.

“Een herinnering van jullie mooiste dag, voor altijd”
“Een herinnering van jullie mooiste dag, voor altijd”
“Een herinnering met jullie eigen persoonlijke verhaal”
“Mijn moeder was weer helemaal emotioneel! Zo mooi”

Pakket 1

The highlights

Kennismaking gesprek
Cinema stijl film van 4-5 minuten
4K kwaliteit
Rechtenvrije muziek
Aanwezig tot aan diner
Drone beelden (waar toegestaan)
Geloften
Online download link met de video
8 weken levertijd
€1495,- Incl. BTW
Reiskosten tot 35 km inbegrepen (daarna 0,30 cent per km)

Pakket 2

Dag vol geluk

Kennismaking gesprek
Cinema stijl film van 6-8 minuten
4K kwaliteit
Rechtenvrije muziek
Teaser 30-60 sec
Hele dag aanwezig
Drone beelden (waar toegestaan)
Geloften (ook apart op USB-stick)
Trouwfilm opgeleverd op USB-stick
8-10 weken levertijd
€1795,- Incl. BTW
Reiskosten tot 35 km inbegrepen (daarna 0,30 cent per km)

Extra opties

Raw footage

Onbewerkte beelden op een USB-stick

€250,-

Second shooter

Een tweede videograaf de hele dag

€500,-

Geloftes apart ge-edit

Een edit versie van beide geloften

€200,-

Ervaringen van anderen

Slide

Regelmatig pakken wij de usb-stick van onze trouwfilm er weer bij, gemaakt door Dag vol Geluk. Even weer teruggaan naar één van de mooiste dagen van ons leven. Onze bruiloft! De sfeer, de verschillende beelden, de kleuren en de geluiden. Het klopt allemaal! Precies zoals we wilden en zoals we besproken hadden met Danny. Ons contact liep heel gemakkelijk en soepel en we voelden ons al snel op ons gemak. Danny luisterde goed naar onze wensen, hij was nieuwsgierig en stelde veel vragen. Op deze manier leerden wij elkaar goed kennen en dit maakte dat Danny goed wist wat we wilden. Dit alles bij elkaar zorgde voor een super mooie trouwfilm die ons weer terugbrengt naar de meest mooie, feestelijke en intieme momenten van onze dag vol geluk. Normaals bedankt Danny!

– Anniek & Mathijs
Slide

Toen wij onze trouwfilm ontvingen van hem, beleefde wij onze hele trouwdag terug en zaten wij gelijk weer in die Bubble.
Hij wist precies welke momenten hij moest gebruiken in de montage, zowel de emotionele momenten als de feestmomenten. Wij kijken oprecht terug naar een super mooie bruiloft, mede dankzij Danny kunnen wij hier voor altijd op terug kijken.
Wij raden Danny daarom echt aan bij aanstaande bruidsparen, want wat is hij goed in zijn werk!!

– Jorieke & Martijn
Slide

Wij kunnen ons nog zo goed het enthousiasme van Danny herinneren. Hij had een super tof idee en wij twijfelden, want wij waren niet zo van geloften. Maar toch zijn we uiteindelijk heel erg blij dat we het op deze manier hebben gedaan.
Het was dan ook een enorm cadeau om onze film te krijgen een aantal weken later. Zonder jou was dit nooit gelukt.
Echt zo super blij met het resultaat.
Danny bedankt!

– Eline & Berjan
Slide

Na heel veel zoekwerk in videografen-land, hebben we voor Danny gekozen als videograaf op onze bruiloft, en daar hebben we geen seconde spijt van gehad! Vanaf het eerste moment hebben we heel leuk contact met hem gehad. Voelde heel natuurlijk en dat wil je ook als iemand erbij is op je bruiloft van begin tot eind. De video is zooo mooi geworden, zo waardevol om dit te hebben van onze mooiste dag als gezin met alle lieve mensen om ons heen. Dit blijf je terugkijken, hij had wel uren mogen duren..dankjewel Danny!

– Nathalie & Jörgen
Slide

we kwamen in contact en meteen waren we verkocht door jou style van filmen.

De communicatie liep super. Lekker nuchter, spontaan en zeker ruimte voor humor.
Je dacht goed mee over wat leuk zou zijn op onze dag.

Op onze bruiloft zelf was je onzichtbaar. Je wist precies waar je moest zijn zonder storend te zijn.
Het eindresultaat was ook geweldig. Even waanden we ons weer helemaal terug naar onze dag!
Alle momenten zijn zo bijzonder mooi vastgelegd.
Het is echt super kostbaar om deze beelden te hebben.
Je bent een topper.

– Anne & Rick
Slide

Heel erg blij met onze trouwfilm! Zo speciaal om bewegende beelden te hebben van de mensen die je dierbaar zijn en om momenten van de dag terug te kunnen zien die je misschien stiekem alweer vergeten was. Dankzij Danny kunnen wij deze dag vol geluk blijven herbeleven!

– Janiek & Erwin
Slide

Wauw! Wat hebben wij een mooie dag gehad, echt een dag vol geluk
Fijn contact met Danny, hij neemt de tijd en moeite voor alle vragen en ideeën.
Heel dankbaar met de mooie trouw film en al het beeldmateriaal wat wij hebben ontvangen. Zoveel mooie reacties al van onze familie en vrienden gekregen!
Nogmaals super bedankt voor alles!

– Susan & Jasper
Slide

Wauw! Dat is het eerste wat wij tegen elkaar zeiden na het zien van onze trouwfilm. In de film komt alles terug, echt een herbeleving van onze mooiste dag.
Het contact met Danny verliep heel prettig, snelle reactie en meedenkend in ideeën. Op de dag zelf hebben we nauwelijks door gehad dat Danny er was, echt knap werk. We zijn erg blij met de film en al het overige beeldmateriaal en zouden Danny zeker aanraden voor toekomstige bruidsparen. Danny nogmaals heel veel dank.

– Majola & Albert
previous arrow
next arrow

Zo ga ik als bruiloft videograaf te werk

1: De aanvraag & de ontmoeting

Wanneer jullie op mijn website hebben gekeken, en mijn video’s hebben gezien. Kunnen jullie het contact formulier invullen met daarin jullie wensen. Zodra dit bij mij binnen is gekomen neem ik contact met jullie op voor een vrijblijvende kennismaking. Tijdens deze kennismaking vertel ik wie ik als bruiloft videograaf ben en waarom ik dit werk zo leuk vind. Ik neem jullie mee in mijn werkwijze en hoor vervolgens het liefst zo veel mogelijk over jullie. Hoelang kennen jullie elkaar al, waar hebben jullie elkaar ontmoet en wat kenmerkt jullie relatie? Al snel ontdek ik jullie persoonlijke verhaal. Ook bespreken we jullie wensen. Welke pakket spreekt jullie aan, hoe moet de film eruit komen te zien, en wat mag zeker niet ontbreken? Na dit gesprek hebben we van beide kanten een duidelijk beeld en kunnen de voorbereidingen beginnen.

2: De laatste voorbereidingen

Een paar weken voor de bruiloft neem ik altijd nog even contact op. Vaak is nu de hele planning klaar en kunnen we dit nog een keer goed doornemen. Dit is belangrijk zodat ik geen belangrijke speeches mis of andere belangrijke momenten.

3: Jullie Dag Vol Geluk

Jullie mooiste dag is aangebroken en mijn werk als bruiloft videograaf begint nu echt. We ontmoeten elkaar op het afgesproken tijdstip en de afgesproken locatie. Ik maak altijd even contact met iedereen die aanwezig is en ik stel me voor aan de fotograaf. Want de mooiste beelden ontstaan als de fotograaf en de bruiloft videograaf samenwerken. Vervolgens probeer ik de gehele dag zo onzichtbaar mogelijk te zijn. Hierdoor krijg je de meest pure momenten op beeld en wordt de film nog persoonlijker.

4: De oplevering

Na jullie Dag Vol Geluk begint het echte werk voor mij. Ik ga nu alle beelden (zo’n 4u aan videomateriaal) uitzoeken. Ik zoek alle mooiste shots uit en verdeel deze in categorieën. Vervolgens maak ik een video over jullie verhaal, die aansluit op alle besproken wensen. Binnen 2 tot 3 weken ontvangen jullie vervolgens de teaser. Na het zien van deze korte teaser van nog 30 seconden kunnen jullie al helemaal niet meer wachten op jullie hele film. De volledige video ontvangen jullie 6 tot 7 weken later. Jullie ontvangen de trouwfilm op een gepersonaliseerde USB stick, die indien mogelijk persoonlijk door mij wordt afgeleverd. Mochten er in de film nog shots verwerkt zijn die jullie toch liever niet in de film willen hebben, dan is er één gratis aanpassingsronde om de puntjes op de i te zetten.

Neem contact op

Dag vol geluk

Willen jullie graag dat ik jullie dag vol geluk kom filmen? Of willen jullie gewoon nog wat
meer informatie? Neem dan gerust contact met me op!

Zodra ik het contact formulier ontvangen heb neem ik
zo snel mogelijk contact met jullie op.

Voor korte vragen mogen jullie mij ook gewoon een WhatsApp berichtje sturen.

Leave this field blank