Videograaf op jouw bruiloft

Dag Vol Geluk

Een bruiloft creëert positieve emoties. Als freelance bruiloft videograaf doe ik er alles aan al deze emoties vast te leggen en terug te laten komen in een mooie bruiloftvideo. Op deze manier kunnen jullie de mooiste dag altijd en overal herbeleven.

Op een cinematische manier wordt jullie persoonlijke verhaal verwerkt in een video van 4 tot 8 minuten. De geloftes, emoties en highlights laat ik terugkomen, zodat niets vergeten wordt.

Mijn Verhaal

Ik ben Danny, een freelance bruiloft videograaf die niets mooier vindt dan het vastleggen van een persoonlijk verhaal van een verliefd stel. Met jaren ervaring met het filmen en editen van video’s op zak, richt ik mij sinds 2021 volledig op bruiloft videografie. 

Ieder verhaal is anders en dat is precies wat het vastleggen van bruiloften zo mooi maakt. Weten wat ik voor je kan betekenen? Neem dan contact met me op onderaan deze pagina.

“Een herinnering van jullie mooiste dag, voor altijd”

Jaar ervaring
0 +
Bekijk hier

Meer van mijn werk

Hieronder kunnen jullie vast zien wat ik voor een aantal andere gelukkige stellen heb mogen betekenen op hun allermooiste dag.

“Een herinnering met jullie eigen persoonlijke verhaal”

Waarom een trouwfilm?

De voordelen van het laten maken van een trouwfilm

Het laten maken van een trouwfilm van jullie bruiloft biedt veel voordelen. Een trouwfilm biedt een mooie en blijvende herinnering aan de emoties, verhalen en speciale momenten van de dag. Het is een unieke manier om de ervaringen van de dag vast te leggen en terug te kijken wanneer jullie dat willen. 

Bovendien brengt het rust en de ruimte op de trouwdag zelf, om te genieten van het moment zelf. Een trouwfilm is ook een perfecte manier om de dag met familie en vrienden te delen die niet aanwezig konden zijn of om de herinneringen in de toekomst opnieuw te beleven. Daarnaast is het natuurlijk ook leuk dat je korte fragmenten van jullie trouwfilm kunt delen op social media!

Mijn tarieven

Omdat ik graag jullie hele verhaal wil vertellen en het ook overzichtelijk wil houden, werk ik met één pakket. Dit pakket is natuurlijk gewoon verder uit te breiden naar jullie wensen!

Full Package

Het standaard pakket dat alles bevat wat je maar nodig hebt voor een prachtige herinnering!

2095
Uitbreidingen

Voor als je nét wat uitgebreidere wensen hebt!

95 per uur

Extra opties

Volledige ceremonie

De volledige ceremonie apart
geëdit op beeld. De hele ceremonie is inclusief audio.

300
Ruw beeldmateriaal

Alle onbewerkte shots achter elkaar. LET OP: in deze beelden zit weinig kleur.

375
Second Shooter

Een tweede camera man aanwezig, voor meerdere invalshoeken.

500
Geloftes apart ge-edit

Een edit versie van beide geloftes

200
Reviews

Wat anderen zeggen

We kwamen in contact en meteen waren we verkocht door jou style van filmen. De communicatie liep super. Lekker nuchter, spontaan en zeker ruimte voor humor. Je dacht goed mee over wat leuk zou zijn op onze dag. Op onze bruiloft zelf was je onzichtbaar. Je wist precies waar je moest zijn zonder storend te zijn.

Het eindresultaat was ook geweldig. Even waanden we ons weer helemaal terug naar onze dag! Alle momenten zijn zo bijzonder mooi vastgelegd.

Anne & Rick Den ham

Heel erg blij met onze trouwfilm! Zo speciaal om bewegende beelden te hebben van de mensen die je dierbaar zijn en om momenten van de dag terug te kunnen zien die je misschien stiekem alweer vergeten was. Dankzij Danny kunnen wij deze dag vol geluk blijven herbeleven!

Janiek & Erwin Paterswolde

Na heel veel zoekwerk in videografen-land, hebben we voor Danny gekozen als videograaf op onze bruiloft, en daar hebben we geen seconde spijt van gehad! Vanaf het eerste moment hebben we heel leuk contact met hem gehad. Voelde heel natuurlijk en dat wil je ook als iemand erbij is op je bruiloft van begin tot eind.

De video is zooo mooi geworden, zo waardevol om dit te hebben van onze mooiste dag als gezin met alle lieve mensen om ons heen. Dit blijf je terugkijken, hij had wel uren mogen duren.. dankjewel Danny!

Nathalie & Jörgen Beek

Wauw! Wat hebben wij een mooie dag gehad, echt een dag vol geluk Fijn contact met Danny, hij neemt de tijd en moeite voor alle vragen en ideeën.

Heel dankbaar met de mooie trouw film en al het beeldmateriaal wat wij hebben ontvangen. Zoveel mooie reacties al van onze familie en vrienden gekregen! Nogmaals super bedankt voor alles!

Susan & Jasper Diepenheim

Wauw! Dat is het eerste wat wij tegen elkaar zeiden na het zien van onze trouwfilm. In de film komt alles terug, echt een herbeleving van onze mooiste dag. Het contact met Danny verliep heel prettig, snelle reactie en meedenkend in ideeën.

Op de dag zelf hebben we nauwelijks door gehad dat Danny er was, echt knap werk. We zijn erg blij met de film en al het overige beeldmateriaal en zouden Danny zeker aanraden voor toekomstige bruidsparen. Danny nogmaals heel veel dank.

Majola & Albert Balkbrug

Het Proces

De kennismaking
Na dat jullie op mijn website zijn geweest en het contact formulier hebben ingevuld, krijg ik een aanvraag binnen. Hier probeer ik altijd binnen 2 dagen op te reageren. Mocht de datum nog beschikbaar zijn, dan spreken we een datum af om vrijblijvend een kennismaking in te plannen!

Tijdens deze kennismaking gaan we natuurlijk kijken of er een leuke klik is van beide kanten. Dit is wel een van de belangrijkste punten tijdens de kennismaking. Hoe beter de klik, hoe fijner de samenwerking. Als er een goede klik is tussen mij (de videograaf) en het bruidspaar, merk je dat heel goed tijdens het filmen op de grote dag.

Mochten we beide positief zijn, dan stuur ik jullie een aanbetaling, als deze betaald is, staat de datum voor jullie vast.
Klik hier
De voorbereiding
Samen komen we tot een duidelijk beeld van hoe jullie trouwfilm eruit moet komen te zien. Vlak voor de bruiloft hebben we nog een detail gesprek, hierin nemen we de hele planning door.

Dit is van belang, zodat we er zeker van zijn dat we geen mooie momenten missen of vergeten.

Na dit moment kunnen jullie je volledig focussen op jullie mooiste dag en regel ik de laatste dingetjes voor het maken van de trouwfilm.
Klik hier
Jullie dag vol geluk
Op het afgesproken tijdstip, en op de afgesproken locatie, ben ik aanwezig. Ik ontmoet de fotograaf en probeer samen met hem of haar te bespreken hoe we samen tot de beste beelden kunnen komen (meestal heb ik voor de bruiloft al eens contact gehad).

Vanaf dan probeer ik mij zoveel mogelijk te mengen tussen alle mensen. Dit doe ik zodat ik onderdeel wordt van de dag en daardoor niet meer opval. Hierdoor kan ik de meest pure momenten vastleggen. De mooiste beelden zijn namelijk van de momenten waar het niet van verwacht wordt.

Bij het maken van een trouwfilm is niets zo mooi als het toevoegen van de pure emoties waar de film de film van wordt.
Klik hier
De film
Na jullie bruiloft, begint het echt werk voor mij. Zo’n 3 uur aan videomateriaal filter ik totdat de mooiste shots overblijven.

Tijdens het editen probeer ik al deze shots zo mooi mogelijk met elkaar te mengen, waardoor jullie persoonlijke verhaal terugkomt tot één overweldigende video. De teaser ontvangen jullie vervolgens binnen 2 à 3 weken.

Na het zien van deze korte teaser wordt het moeilijk wachten op de hele trouwfilm, die jullie na 10 weken kunnen verwachten op een gepersonaliseerde USB-stick.
Klik hier
Vorige slide
Volgende slide
Even kletsen?

+ 31 6 50 66 62 13

Hebben jullie nog vragen? Neem gerust even contact met mij op!

Let's Talk!

Kennismaken?

Zijn jullie enthousiast geworden over mij als bruiloft videograaf? Stuur mij dan gerust een berichtje om een kennismaking in te plannen! Een kennismaking is altijd vrijblijvend.