Even kletsen?

+ 31 6 50 66 62 13

Hebben jullie nog vragen? Neem gerust even contact met mij op!

Let's Talk!

Kennismaken?

Via dit contactformulier kunt u mij alles vragen wat u maar wilt weten met betrekking tot videografie op jullie bruiloft! Als jullie al graag direct een afspraak/kennismaking willen inplannen, verzoek ik jullie om het contactformulier op de homepage of onder het tabblad Prijzen te gebruiken!

FAQ

Veel gestelde vragen

Ik werk inderdaad met een aanbetaling. De aanbetaling bedraagt 30% van het totaal bedrag. Wanneer de aanbetaling voldaan is staat jullie trouwdatum definitief vast. Ik stuur jullie dan een bevestiging voor jullie trouwdatum. Daarnaast ontvangen jullie informatie over het verdere proces.

In het basis pakket zit natuurlijk standaard de kennismaking en het detail gesprek vooraf. Daarnaast zitten er 10 uur videografie bij in. Daarnaast neem ik altijd mijn drone mee, en neem ik jullie geloftes altijd in hoge audio kwaliteit op. Na jullie trouwdag ontvangen jullie binnen 3 weken een korte teaser. De definitieve film stuur ik binnen 12 weken. Er zijn altijd extra opties bij te boeken.

Vaak gebruik ik 2 tot 3 nummers per film, deze zijn precies zo uitgezocht zodat ze bij jullie dag/film passen. Hier zit over het algemeen best wel veel zoekwerk in en dit maakt dan ook echt de film. Ik raad het daarom vaak niet aan om met populaire top 40 nummers te komen. Dit gaat vaak ten kostte van de emotie in de film. Mochten jullie echt hele specifieke wensen hebben, dan kunnen wij daar altijd over praten.

Hier gaan we natuurlijk nooit vanuit, maar het zou natuurlijk een keer voor kunnen komen. Over het algemeen zou ik absoluut niet snel een bruiloft afzeggen, maar mocht het echt onmogelijk zijn om te komen. Dan probeer ik er alles aan te doen om een gelijkwaardige vervanger te regelen. Mocht het echt last minute zijn, en ik kan niets meer regelen? dan krijgen jullie het geld terug.