Het draait om..

Jullie dag

In een wereld vol vluchtige momenten en voorbijgaande herinneringen, geloof ik dat er één speciale dag is die eeuwig moet blijven voortleven. Een dag doordrenkt met liefde, gelach en tranen van vreugde – jullie trouwdag. 

Heb je ooit zo’n moment beleefd waar je zo intens aan gehecht bent dat je wenst dat de tijd zou stilstaan? Dat je terug zou kunnen naar die betoverende dag, om de emoties te voelen en de geluiden te horen die je terugvoeren naar het moment van toen? Dat is precies wat ik wil bereiken met mijn trouwfilms. 

Wie ben ik?

En waarom doe ik dit precies?

Ik ben Danny Schoenmaker, en sinds 2020 heb ik mijn passie gevonden in het vastleggen van de mooiste momenten van jullie leven – jullie trouwdag. 

Elk liefdesverhaal is uniek, en dat is wat mijn werk zo prachtig maakt. Ik heb het voorrecht om van elk liefdesverhaal een persoonlijke herinnering te maken die een leven lang meegaat. Mijn aanpak is eenvoudig en doelgericht. 

Ik geloof in het vertellen van jullie hele verhaal, van begin tot eind. Tijdens jullie dag probeer ik dan ook op een leuke manier, zo onopvallend mogelijk te zijn.  Hierdoor klan ik alle pure momenten zoals een traan, een lach of een kus op een mooie manier vastleggen.

Ik probeer altijd om 1 van de gasten te worden. Dit doe ik door met zoveel mogelijk gasten een leuk praatje te maken en uiteraard om een klein dansje te doen tijdens het avondfeest. Jullie mooiste dag is ook mijn mooie dag.

"Een huwelijk is de vereniging van twee harten, versterkt door liefde en verzegeld met een belofte."

Jaar ervaring
0 +
Reviews

Wat anderen zeggen

We kwamen in contact en meteen waren we verkocht door jou style van filmen. De communicatie liep super. Lekker nuchter, spontaan en zeker ruimte voor humor. Je dacht goed mee over wat leuk zou zijn op onze dag. Op onze bruiloft zelf was je onzichtbaar. Je wist precies waar je moest zijn zonder storend te zijn.

Het eindresultaat was ook geweldig. Even waanden we ons weer helemaal terug naar onze dag! Alle momenten zijn zo bijzonder mooi vastgelegd.

Anne & Rick Den Ham

Heel erg blij met onze trouwfilm! Zo speciaal om bewegende beelden te hebben van de mensen die je dierbaar zijn en om momenten van de dag terug te kunnen zien die je misschien stiekem alweer vergeten was. Dankzij Danny kunnen wij deze dag vol geluk blijven herbeleven!

Janiek & Erwin Paterswolde

Na heel veel zoekwerk in videografen-land, hebben we voor Danny gekozen als videograaf op onze bruiloft, en daar hebben we geen seconde spijt van gehad! Vanaf het eerste moment hebben we heel leuk contact met hem gehad. Voelde heel natuurlijk en dat wil je ook als iemand erbij is op je bruiloft van begin tot eind.

De video is zooo mooi geworden, zo waardevol om dit te hebben van onze mooiste dag als gezin met alle lieve mensen om ons heen. Dit blijf je terugkijken, hij had wel uren mogen duren.. dankjewel Danny!

Nathalie & Jörgen Beek

Wauw! Wat hebben wij een mooie dag gehad, echt een dag vol geluk Fijn contact met Danny, hij neemt de tijd en moeite voor alle vragen en ideeën.

Heel dankbaar met de mooie trouw film en al het beeldmateriaal wat wij hebben ontvangen. Zoveel mooie reacties al van onze familie en vrienden gekregen! Nogmaals super bedankt voor alles!

Susan & Jasper Diepenheim

Wauw! Dat is het eerste wat wij tegen elkaar zeiden na het zien van onze trouwfilm. In de film komt alles terug, echt een herbeleving van onze mooiste dag. Het contact met Danny verliep heel prettig, snelle reactie en meedenkend in ideeën.

Op de dag zelf hebben we nauwelijks door gehad dat Danny er was, echt knap werk. We zijn erg blij met de film en al het overige beeldmateriaal en zouden Danny zeker aanraden voor toekomstige bruidsparen. Danny nogmaals heel veel dank.

Majola & Albert Balkbrug
Even kletsen?

+ 31 6 50 66 62 13

Hebben jullie nog vragen? Neem gerust even contact met mij op!

Let's Talk!

Kennismaken?

Zijn jullie enthousiast geworden over mij als bruiloft videograaf? Stuur mij dan gerust een berichtje om een kennismaking in te plannen! Een kennismaking is altijd vrijblijvend.