Trouwfilm laten maken

Gaan jullie binnenkort trouwen? Dan is het een goed idee om een trouwfilm te laten maken van jullie allermooiste dag! Als freelance bruiloft videograaf help ik jullie graag aan een trouwfilm waarmee je deze mooie dag te allen tijde kunt herbeleven. Benieuwd wat ik voor jullie kan betekenen? Neem dan contact met me op!

Videograaf bruiloft

Trouwfilm laten maken

Dag vol geluk

Er is niets zo mooi als een video van je trouwdag om terug te kijken en te delen met vrienden en familie. Een trouwvideo is een unieke manier om de emoties, liefde en beloften van die speciale dag voor altijd te behouden. Het laten maken van een trouwvideo is de perfecte manier om de herinneringen aan je trouwdag levendig te houden en om terug te kijken op de belangrijkste momenten van de dag, zoals het jawoord, de toespraken en de eerste dans.

Bij het maken van jullie trouwfilm verwerk ik jullie persoonlijke verhaal op een cinematische manier tot een onvergetelijke video van 4 tot 8 minuten, waarin onder andere de geloftes, emoties en highlights terugkomen.

Mijn verhaal

Mijn naam is Danny en ik ben een professionele bruiloft videograaf. Ik geniet ervan om de persoonlijke verhalen van verliefde stellen vast te leggen. Met jarenlange ervaring in het filmen en bewerken van video’s ben ik sinds 2021 volledig gefocust op het maken van trouwvideo’s. Elke bruiloft is uniek en dat maakt het vastleggen ervan zo speciaal. Ben je benieuwd wat ik voor jou kan betekenen? Neem dan gerust contact met me op via het contactformulier onderaan deze pagina of Whatsapp.

“Een herinnering van jullie mooiste dag, voor altijd”
“Een herinnering van jullie mooiste dag, voor altijd”
“Een herinnering met jullie eigen persoonlijke verhaal”
“Mijn moeder was weer helemaal emotioneel! Zo mooi”

De voordelen van het laten maken van een trouwfilm

Het laten maken van een trouwfilm van jullie bruiloft biedt veel voordelen. Een trouwfilm biedt een mooie en blijvende herinnering aan de emoties, verhalen en speciale momenten van de dag. Het is een unieke manier om de ervaringen van de dag vast te leggen en terug te kijken wanneer jullie dat willen. Bovendien brengt het rust en de ruimte op de trouwdag zelf, om te genieten van het moment zelf. Een trouwfilm is ook een perfecte manier om de dag met familie en vrienden te delen die niet aanwezig konden zijn of om de herinneringen in de toekomst opnieuw te beleven. Daarnaast is het natuurlijk ook leuk dat je korte fragmenten van jullie trouwfilm kunt delen op social media!

Pakket 1

The highlights

Kennismaking gesprek
Cinema stijl film van 4-5 minuten
4K kwaliteit
Rechtenvrije muziek
Aanwezig tot aan diner
Drone beelden (waar toegestaan)
Geloften
Online download link met de video
8 weken levertijd
€1495,- Incl. BTW
Reiskosten tot 35 km inbegrepen (daarna 0,30 cent per km)

Pakket 2

Dag vol geluk

Kennismaking gesprek
Cinema stijl film van 6-8 minuten
4K kwaliteit
Rechtenvrije muziek
Teaser 30-60 sec
Hele dag aanwezig
Drone beelden (waar toegestaan)
Geloften (ook apart op USB-stick)
Trouwfilm opgeleverd op USB-stick
8-10 weken levertijd
€1795,- Incl. BTW
Reiskosten tot 35 km inbegrepen (daarna 0,30 cent per km)

Extra opties

Raw footage

Onbewerkte beelden op een USB-stick

€250,-

Second shooter

Een tweede bruiloft videograaf de hele dag

€500,-

Geloftes apart ge-edit

Een edit versie van beide geloften

€200,-

Een trouwfilm laten maken: het proces

1: De kennismaking

Uiteraard begint het hele proces door contact met me op te nemen voor het laten maken van een trouwfilm. Zo snel mogelijk kom ik bij jullie op de lijn, waarna we jullie wensen bespreken en jullie optimale trouwfilm op papier schetsen tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek leren jullie mij kennen, en nog belangrijker, ik leer jullie kennen. Het maken van een persoonlijke trouwvideo lukt namelijk pas echt als ik de hoofdpersonen van de video ken en weet wat zij belangrijk vinden.

2: De voorbereiding

Samen komen we tot een duidelijk beeld van hoe jullie trouwfilm eruit moet komen te zien. Vlak voor de bruiloft nemen we nog kort de planning door en zetten we nog de laatste puntjes op de i. Dit is van belang, zodat we er zeker van zijn geen mooie momenten te missen of vergeten. Na dit moment kunnen jullie je volledig focussen op jullie mooiste dag en regel ik de laatste dingetjes voor het maken van de trouwvideo.

3: Jullie Dag Vol Geluk

Op het afgesproken tijdstip, en op de afgesproken locatie, ben ik aanwezig. Ik ontmoet de fotograaf en probeer samen met hem of haar te bespreken hoe we samen tot de beste beelden kunnen komen. Vervolgens probeer ik zo onzichtbaar mogelijk te worden voor het opnemen van de beelden. De mooiste beelden zijn namelijk van de momenten waar het niet verwacht wordt. Bij het maken van een trouwfilm is niets zo mooi als gebruikmaken van de meest pure momenten.

4: De trouwfilm maken

Na jullie bruiloft, begint het echt werk voor mij. Zo’n 4 uur aan videomateriaal filter ik totdat de mooiste shots overblijven. Tijdens het editen probeer ik al deze shots zo mooi mogelijk met elkaar te mengen, waardoor jullie persoonlijke verhaal terugkomt tot één overweldigende video. De teaser ontvangen jullie vervolgens binnen 2 à 3 weken. Na het zien van deze korte teaser wordt het moeilijk wachten op de hele trouwfilm, die jullie na 8 tot 10 weken kunnen verwachten op een gepersonaliseerde USB-stick. Uiteraard is er een aanpassingsronde voor de finishing touch.

Neem contact op

Dag vol geluk

Willen jullie graag dat ik jullie dag vol geluk kom filmen? Of willen jullie gewoon nog wat
meer informatie? Neem dan gerust contact met me op!

Zodra ik het contact formulier ontvangen heb neem ik
zo snel mogelijk contact met jullie op.

Voor korte vragen mogen jullie mij ook gewoon een WhatsApp berichtje sturen.

Leave this field blank