Trouwfilm laten maken

Dag Vol Geluk

Er is niets zo mooi als een video van je trouwdag om terug te kijken en te delen met vrienden en familie. Een trouwvideo is een unieke manier om de emoties, liefde en beloften van die speciale dag voor altijd te behouden. Het laten maken van een trouwvideo is de perfecte manier om de herinneringen aan je trouwdag levendig te houden en om terug te kijken op de belangrijkste momenten van de dag, zoals het jawoord, de toespraken en de eerste dans.

Bij het maken van jullie trouwfilm verwerk ik jullie persoonlijke verhaal op een cinematische manier tot een onvergetelijke video van 4 tot 8 minuten, waarin onder andere de geloftes, emoties en highlights terugkomen.

Mijn Verhaal

Mijn naam is Danny en ik ben een professionele bruiloft videograaf. Ik geniet ervan om de persoonlijke verhalen van verliefde stellen vast te leggen. Met jarenlange ervaring in het filmen en bewerken van video’s ben ik sinds 2021 volledig gefocust op het maken van trouwvideo’s. Elke bruiloft is uniek en dat maakt het vastleggen ervan zo speciaal. Ben je benieuwd wat ik voor jou kan betekenen? Neem dan gerust contact met me op via het contactformulier onderaan deze pagina of Whatsapp.

“Een herinnering van jullie mooiste dag, voor altijd”

Jaar ervaring
0 +
Bekijk hier

Meer van mijn werk

Hieronder kunnen jullie vast zien wat ik voor een aantal andere gelukkige stellen heb mogen betekenen op hun allermooiste dag.

“Een herinnering met jullie eigen persoonlijke verhaal”

Waarom een trouwfilm?

De voordelen van het laten maken van een trouwfilm

Het laten maken van een trouwfilm van jullie bruiloft biedt veel voordelen. Een trouwfilm biedt een mooie en blijvende herinnering aan de emoties, verhalen en speciale momenten van de dag. Het is een unieke manier om de ervaringen van de dag vast te leggen en terug te kijken wanneer jullie dat willen. 

Bovendien brengt het rust en de ruimte op de trouwdag zelf, om te genieten van het moment zelf. Een trouwfilm is ook een perfecte manier om de dag met familie en vrienden te delen die niet aanwezig konden zijn of om de herinneringen in de toekomst opnieuw te beleven. Daarnaast is het natuurlijk ook leuk dat je korte fragmenten van jullie trouwfilm kunt delen op social media!

Mijn tarieven

Omdat ik graag jullie hele verhaal wil vertellen en het ook overzichtelijk wil houden, werk ik met één pakket. Dit pakket is natuurlijk gewoon verder uit te breiden naar jullie wensen!

Full Package

Het standaard pakket dat alles bevat wat je maar nodig hebt voor een prachtige herinnering!

2095
Uitbreidingen

Voor als je nét wat uitgebreidere wensen hebt!

95 per uur

Extra opties

Volledige ceremonie

De volledige ceremonie apart
geëdit op beeld. De hele ceremonie is inclusief audio.

300
Ruw beeldmateriaal

Alle onbewerkte shots achter elkaar. LET OP: in deze beelden zit weinig kleur.

375
Second Shooter

Een tweede camera man aanwezig, voor meerdere invalshoeken.

500
Geloftes apart ge-edit

Een edit versie van beide geloftes

200

Het Proces

De kennismaking
Na dat jullie op mijn website zijn geweest en het contact formulier hebben ingevuld, krijg ik een aanvraag binnen. Hier probeer ik altijd binnen 2 dagen op te reageren. Mocht de datum nog beschikbaar zijn, dan spreken we een datum af om vrijblijvend een kennismaking in te plannen!

Tijdens deze kennismaking gaan we natuurlijk kijken of er een leuke klik is van beide kanten. Dit is wel een van de belangrijkste punten tijdens de kennismaking. Hoe beter de klik, hoe fijner de samenwerking. Als er een goede klik is tussen mij (de videograaf) en het bruidspaar, merk je dat heel goed tijdens het filmen op de grote dag.

Mochten we beide positief zijn, dan stuur ik jullie een aanbetaling, als deze betaald is, staat de datum voor jullie vast.
Klik hier
De voorbereiding
Samen komen we tot een duidelijk beeld van hoe jullie trouwfilm eruit moet komen te zien. Vlak voor de bruiloft hebben we nog een detail gesprek, hierin nemen we de hele planning door.

Dit is van belang, zodat we er zeker van zijn dat we geen mooie momenten missen of vergeten.

Na dit moment kunnen jullie je volledig focussen op jullie mooiste dag en regel ik de laatste dingetjes voor het maken van de trouwfilm.
Klik hier
Jullie dag vol geluk
Op het afgesproken tijdstip, en op de afgesproken locatie, ben ik aanwezig. Ik ontmoet de fotograaf en probeer samen met hem of haar te bespreken hoe we samen tot de beste beelden kunnen komen (meestal heb ik voor de bruiloft al eens contact gehad).

Vanaf dan probeer ik mij zoveel mogelijk te mengen tussen alle mensen. Dit doe ik zodat ik onderdeel wordt van de dag en daardoor niet meer opval. Hierdoor kan ik de meest pure momenten vastleggen. De mooiste beelden zijn namelijk van de momenten waar het niet van verwacht wordt.

Bij het maken van een trouwfilm is niets zo mooi als het toevoegen van de pure emoties waar de film de film van wordt.
Klik hier
De film
Na jullie bruiloft, begint het echt werk voor mij. Zo’n 3 uur aan videomateriaal filter ik totdat de mooiste shots overblijven.

Tijdens het editen probeer ik al deze shots zo mooi mogelijk met elkaar te mengen, waardoor jullie persoonlijke verhaal terugkomt tot één overweldigende video. De teaser ontvangen jullie vervolgens binnen 2 à 3 weken.

Na het zien van deze korte teaser wordt het moeilijk wachten op de hele trouwfilm, die jullie na 10 weken kunnen verwachten op een gepersonaliseerde USB-stick.
Klik hier
Vorige slide
Volgende slide
Even kletsen?

+ 31 6 50 66 62 13

Hebben jullie nog vragen? Neem gerust even contact met mij op!

Let's Talk!

Kennismaken?

Zijn jullie enthousiast geworden over mij als bruiloft videograaf? Stuur mij dan gerust een berichtje om een kennismaking in te plannen! Een kennismaking is altijd vrijblijvend.